• Meer informatie?

Nieuwe ouders

Kinderen die 4 worden

Kinderen die 4 jaar worden in het schooljaar 2024-2025 (en dus geboren zijn tussen 1 augustus 2020 en 1 augustus 2021) kunnen aangemeld worden op school. 

Wij vinden het heel fijn om ouders van deze kinderen persoonlijk te ontvangen, rond te leiden en informatie te geven. Je kunt een afspraak maken door te bellen (077-4778239) of een mail te sturen naar Saskia Doemges (s.doemges@omnibusbaarlo.nl), directeur van OJBS de Omnibus.

Wil je je zoon of dochter aanmelden op de Omnibus? Vul dan het aanmeldformulier in (klik hier). Je kunt dit mailen of afgeven op school. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking.‚ÄčKlik op deze link voor de virtuele tour 

 

 

Rondleiding aanvragen

Wij vertellen u graag meer over onze visie en manier van werken. Nog liever laten we u op school zien hoe het er bij ons aan toe gaat. Wij maken graag tijd voor u! Vul het contactformulier in of neem voor het maken een afspraak gerust contact op met de directeur, Saskia Doemges. Dit kan via telefoonnummer 077-4778239 of info@omnibusbaarlo.nl.Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.